KönyvelésNet Kft.Információs Portálja

ás

Egyéni vállalkozást szeretne indítani?

Itt, minden fontos információt megtalál:

 

Kapcsolat

Kapcsolat

KönyvelésNet Kft.

1074.Budapest, Alsó erdősor u. 1/B.

3529, Miskolc, Soltész N.K. U. 77.

Telelefon: 30 466 55 73

Email: info@konyvelesnet.hu

Térkép >

 

KÖNYVELÉS - MÁSODÁLLÁSÚ EGYÉNI VÁLLALKOZÓKNAK

 

Tapasztalataink szerint, a másodállású egyéni vállalkozóknak a gyakorlatban előbb vagy utóbb, de problémát szokott okozni a könyvelő irodával történő kapcsolattartás, azaz az iroda havi rendszerességgel történő személyes felkeresése, a könyvelési anyag leadása céljából.

Legtöbben ugyanis napi 8 órában a főállásukban dolgoznak, melynek munkarendje általában megegyezik a könyvelő irodák szintén 8 órás munkarendjével.

A főállású munkaadók pedig, nem mindig tolerálják, a munkaidő alatti magán ügyintézés érdekében történő, egy-két órás távolmaradást. Van ahol ez egyébként lehetetlen is, mert beléptető kártyás rendszer ellenőrzi, regisztrálja a munkavállaló mozgását.

Másodállású egyéni vállalkozó ügyfeleink körében ezért különösen népszerű könyvelő irodánk rugalmas nyitvatartási rendje, mert minden hónap elején, - a könyvelési anyag leadásának idején - az alábbiak szerint fogadjuk ügyfeleinket:

Hétköznap: délelőtt 9 órától - este 9 óráig

Vasárnap: délután 1-től este 8 óráig

Ezeken a napokon, az előzetesen egyeztetett időpontban történő személyes találkozás, megfelelő és nyugodt körülményt biztosít arra, hogy minden ügyfelünkkel legalább egy órát tudjunk foglalkozni, anélkül, hogy másik ügyfél érkezése azt megzavarná.

 

Tipp:

Ismerkedjen meg egy újszerű, ügyfeleink által kedvelt kapcsolattartási lehetőséggel:

Másodállású egyéni vállalkozó ügyfeleink körében igen népszerű továbbá az a lehetőség, hogy ha igényli, irodánkkal online is tarthatja a kapcsolatot.

Ez a jól bevált módszer megkíméli ügyfeleinket az utazás, a parkolás, az időpont egyeztetés gondjaitól, hiszen bármikor - amikor ideje éppen engedi - eljuttathatja hozzánk a könyvelési anyagot.

Az újonnan induló vállalkozók körében ez a lehetőség különösen népszerű, mert nem kell a számukra kedvező nyilvántartási idejű, lakóhelyéhez közel eső iroda hosszas keresésével foglalkoznia.

A kapcsolat tartás szempontjából, ugyanis teljesen mindegy, hogy melyik kerületben lakik vagy dolgozik, késő este, vagy hajnalban, hétvégén vagy ünnepnapon ér éppen rá, bármikor fogadjuk a könyvelési anyagát.

A gyakorlatban ez egyébként igen egyszerűen működik:

a könyvelendő bizonylatokat Ön szkenelt vagy digitális fotó formájában juttatja el irodánkba email mellékletként.

Ma már szinte minden családban biztosan van egy olyan mobil telefon, vagy digitális fényképezőgép, amely a bizonylatok fotózására is alkalmas, de sokan rendelkeznek otthon (vagy a munkahelyen) szkenellel is.

A számlák, bizonylatok másolása és elküldése így havi 5 -10 percnél nem veszi több idejét igénybe.

Ha problémája van, az ingyenes MSN vagy Skype segítségével kommunikálhat velünk. Tehát az általában megszokott havi egyszeri személyes beszélgetés helyett, probléma és döntésorientált kommunikációra van lehetősége munkatársunkkal, akár naponta is.

 

Könyvelési díjkedvezmény induló vállalkozóknak.

Amennyiben igénybe veszi a vállalkozás indítása előtti tanácsadásunkat, az első három hónapban kedvezményes könyvelési díjunk:

Másodállásban, alanyi ÁFA mentesség esetén

5.000 Ft/hó

Másodállásban, ÁFA körben

7.000 Ft/hó

Vállalkozás indítás elötti tanácsadással, - telefonon előre egyeztetett időpontban - hétfői napokon meghosszabbított nyitvatartással, 21 óráig állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

 

 

 

 

Cégalapítás szakértők segítségével!

    Egyéni vállalkozás indítás Magyarországon portál
    A SIKERES VÁLLALKOZÁSOK ÁLLANDÓ PARTNERE

  • Email cím: info@konyvelesnet.hu

  • Telefonos időpont egyeztetés, érdeklődés: 30 466 5573