KönyvelésNet Kft.Információs Portálja

Egyéni vállalkozást szeretne indítani?

Itt, minden fontos információt megtalál:

 

Kapcsolat

KönyvelésNet Kft.

1074.Budapest, Alsó erdősor u. 1/B.

3529, Miskolc, Soltész N.K. U. 77.

Telelefon: 30 466 55 73

Email: info@konyvelesnet.hu

Térkép >

 

PORTÁLUNKRÓL

 

Web portálunk – mint arra címe is utal – új egyéni vállalkozást indító látogatóinknak kíván segítséget nyújtani, számos fontos és hasznos ismerettel.

Meggyőződésünk, hogy aki felelősséggel akar dönteni leendő vállalkozása sorsáról, nem kerülheti ki a több szintű üzleti, piaci, adózási, számviteli, jogi stb. területekre kiterjedő előzetes tájékozódást, mert egy elhamarkodott egyéni vállalkozás alapítással, egy pillanat alatt igen sikamlós pályán találja magát, a 2012. évben bevezetett, a korábbi évekhez képest jóval szigorúbb szabályozók miatt.

Továbbá felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy 2013. január 1.-től több olyan kedvező változás is történt, elsősorban az adózási keretfeltételek megválasztása tekintetében, ami az egyéni vállalkozás jövőbeni eredményes működését alapvetően meghatározza, de annak kiválasztásáról, már az alapításkor dönteni kell.  Az alapítás előtt, ezért e körben az előzetes tájékozódás nem mellőzhető.

 

Hogyan használja oldalainkat?

A lap baloldalán, menü pontok alá szedve gyűjtöttük össze azon ismeretek körét, melyek meglátásunk szerint nélkülözhetetlenek egy egyéni vállalkozás elindításához, működtetéséhez.

A menüpontok sorrendje egy-egy téma köré csoportosul, oly módon, hogy a kék színnel szedett menü adja meg a fő témát, az azt követőek pedig a konkrét információkat tartalmazzák.

A témakörök összeállítása természetesen nem a teljesség igényével készült, hanem a készítő kollektíva hosszú évek alatt megszerzett gyakorlati tapasztalati alapján hasznosnak tartott, minden vállalkozásra vonatkozó általános ismeretek körét tartalmazza, az egyéni vállalkozás indítása és működtetése rendező elve szerint.

Bár számos, speciális területre vonatkozó – szűkebb egyéni vállalkozói kört érintő – információ is található az oldalakon, nyílván néhány óhatatlanul így is kimaradt. Természetes örömmel vesszük, ha látogatóink felhívják figyelmüket egy-egy olyan új területre mely közérdeklődésre számíthat.

Fontos kiemelnünk, hogy a felkínált témákat, egyszerűen, röviden, szakszavak mellőzésével taglaljuk, a közérthetőség érdekében.

Aki az adott témában mélyebben kíván elmerülni, annak segítséget nyújtunk egy vagy több link elhelyezésével az adott oldalon, mely a témát alaposabban feldolgozó oldalakra mutat.

Célunk a portál működtetésével, hogy általános információkat nyújtsunk, egy-egy fontos témára való figyelem felhívással.

Aki gondosan áttanulmányozza a témaköröket, egyben képet kap arról is, hogy milyen keretfeltételek között vállalkozhat ma Magyarországon.

Ezzel a megoldással, a vállalkozói tapasztalattal még nem rendelkező látogatóinkat kívánjuk – reményeink szerint – mintegy „kézen fogva” végig vezetni a szükséges információk megismerése, első alkalommal bizony rögösnek tűnő útján.

Az oldalakon található információk felhasználására vonatkozóan, kérjük olvassa el "Jognyilatkozat" című menü pontunkat.

Cégalapítás szakértők segítségével!

 

 

 

 

 

 

    Egyéni vállalkozás indítás Magyarországon portál
    A SIKERES VÁLLALKOZÁSOK ÁLLANDÓ PARTNERE

  • Email cím: info@konyvelesnet.hu

  • Telefonos időpont egyeztetés, érdeklődés: 30 466 5573