KönyvelésNet Kft.Információs Portálja

JOGNYILATKOZAT

 

Az "Egyéni vállalkozás indítás Magyarországon - Információk  induló vállalkozásoknak" web portált működtető KönyvelésNet Kft. tájékoztatja a portál használóit, hogy a honlap oldalain található témakörök információ tartalmai, az egyéni vállalkozás alapítása és működése, mint egységes folyamat egyes témaköreinek kiemelésével, csak és kizárólag, az adott témára történő figyelem felhívó célzattal készültek.

Azok nem tartalmazzák az egész folyamatot, sem az adott témakör teljességét, sem egészében, sem részleteiben nem minősülnek jogi, gazdasági vagy adótanácsadásnak, és főként nem minősíthetők egyedi igényeket kielégítő jogi, üzletviteli, adó, stb., tanácsadásnak.

Ezért az oldalakon található információkra semmilyen hatósági eljárásban, polgári peres stb. ügyekben, hivatkozni nem lehet, az ezzel kapcsolatos minden felelősséget a portál működtetője kizár.

A web portált készítői, az oldalakon lévő információk tekintetben igyekeznek a lehető leggondosabban eljárni azok tartalmát és időszerűségét illetően, azonban felelősséget nem vállalnak az itt található információk használatából eredő esetleges kár bekövetkeztéért.

A KönyvelésNet Kft. természetesen minden olyan szolgáltatásáért teljes anyagi felelősséget vállal, mely közte és partnere között írásban, érvényesen létrejött polgári jogi szerződés keretében vállalt kötelezettségeken alapul.

A honlap tartalma és formája tekintetében minden jogot fenntartunk, arra hivatkozni, azt másolni, sokszorosítani vagy egyéb módon közzé tenni csak írásbeli hozzájárulásunkkal lehetséges.

Minden portálunkra mutató linknek örülünk, azonban kérjük, hogy a linkek elhelyezése előtt, hozzájárulásunkat az info@konyvelesnet.hu címen beszerezni szíveskedjenek. A méltatlan környezetben elhelyezett linkek eltávolításáról intézkedünk.

 

Cégalapítás szakértők segítségével!

 

 

 

Kapcsolat

KönyvelésNet Kft.

1074.Budapest, Alsó erdősor u. 1/B.

3529, Miskolc, Soltész N.K. U. 77.

Telelefon: 30 466 55 73

Email: info@konyvelesnet.hu

Térkép >

    Egyéni vállalkozás indítás Magyarországon portál
    A SIKERES VÁLLALKOZÁSOK ÁLLANDÓ PARTNERE

  • Email cím: info@konyvelesnet.hu

  • Telefonos időpont egyeztetés, érdeklődés: 30 466 5573